Vyzkoušejte zdarma DLC k Battlefrontu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte zdarma DLC k Battlefrontu

Vyzkoušejte zdarma DLC k Battlefrontu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 5. 2016 09:05 1
Reklama

Od pátku až do neděle mohou všichni majitelé akce Star Wars Battlefront od DICE a EA zkusit obsah, který nabízí první placené rozšíření nazvané Outer Rim.

Trial verze bude po omezenou dobu fungovat na PC, PS4 i Xboxu One. Na rozdíl od DLC pro Battlefield 4 a Hardline to tak neznamená, že by se z placeného obsahu stal nadobro bezplatný. Pokud jde o náplň trial verze, ta se však nebude od plné skoro nijak lišit a omezena bude především časem. Osahat si tak můžete všechny čtyři nové mapy na Sullustu a Tatooine, mód Extraction i nové hrdiny, jimiž jsou Greedo a Nien Nunb.

Jak už bylo řečeno, prémiový obsah se všem hráčům na všech platformách zpřístupní zítra, tedy v pátek 13. května, a k dispozici bude až do neděle 15. května. Ve zkušební verzi ale nebudou dostupné specifické zakázky z režimu Hutt Contracts. Abyste věděli, co můžete od akce čekat, přineseme vám zítra recenzi této expanze.

Outer Rim je prvním ze čtyř plánovaných rozšíření obsažených v season passu. Na něj brzy naváže DLC Bespin zasazené do Oblačného města a na podzim pak vyjde Death Star s kultovní Hvězdou smrti. Zatím nepojmenovaná čtvrtá expanze má přijít až začátkem roku 2017. Obsah Bespinu jsme podrobně představili přibližně před měsícem. V červnu řadu kultovních postav rozšíří rošťák Lando Calrissian a námezdní lovec Dengar.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama