O víně a krvi je o znesvářených vinařích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O víně a krvi je o znesvářených vinařích

O víně a krvi je o znesvářených vinařích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 5. 2016 15:06 4
Reklama

Na konci května dorazí druhé velké rozšíření pro třetího Zaklínače. To bude zasazeno do provincie Touissaint a na prohlídku různých zákoutí krajiny i k představení několika nových prvků hry zve CD Projekt Red formou nového vývojářského deníčku.

Na tom lze spatřit hlavní osadu lokace, Beauclair, kde se v době příjezdu hráčů bude odehrávat pravidelný festival vína. Na pohled pohádkovou atmosféru a idylku však cosi zevnitř ničí – jednotliví vinaři spolu soupeří a posílají na sebe hromotluky, následkem čehož se jejich sklepy plní nejen sudy vín, ale také monstry.

A to už je práce pro zaklínače, který se ocitá v centru dění několika znesvářených frakcí – vinařských klanů a rodin, každá s vlastním erbem, barvami, ale především s individuální historií. Ta má i svoji stinnou stránku, neboť hlavní město stojí na elfských ruinách a tedy i svým způsobem na pohřebišti.

Temná historie společně s postavením šlechty utváří jedinečnou tvář a příběhové pozadí Touissaintu, ostrova a provincie, jež nemá dokonce ani pravidelnou armádu. O ochranu se starají najímaní rytíři, kteří brázdí cesty krajiny a kteří se mimo jiné starají i o monstra a další relikty konjunkce sfér.

A do tohoto světa pak vstupuje Geralt, jakožto nájemný zabiják monster, kterého povolá panovnice Touissaintu poté, co se v zemi objeví údajně velmi netradičním způsobem zabitá postava. Rytíři jsou bezradní, a to je přesně ta pravá chvíle pro Bílého vlka.

Na to konto slibuje CD Projekt zatím největší výzvu pro Geralta a spolu s tím také řadu novinek, mezi kterými vyčnívají především nová monstra, neokoukaná krajina, nové karty do Gwintu a dokonce vylepšená grafická stránka hry. K tomu si přidejte ještě velké množství obsahu a máme před sebou další zajímavé RPG sousto a údajně i něco, co by vydalo dokonce za samostatnou hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama