Open Theme Hospital vydává verzi 0.60
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Open Theme Hospital vydává verzi 0.60

Open Theme Hospital vydává verzi 0.60

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 5. 2016 15:14 2
Reklama

Už několik let pracuje skupina zapálenců na opensourcové verzi milovaného tycoonu Theme Hospital. Projekt CorsixTH stále není hotový, ale tým právě oslavuje vydání další verze, která opět obsahuje o něco víc nových herních prvků a krok po kroku se blíží svému cíli.

Předchozí verze 0.50 vyšla loni v létě a i pro spuštění současného release candidate 2 verze 0.60 je stále třeba vlastnit soubory z původní hry. Na tom budou vývojáři pracovat až nakonec, kdy veškerý původní kód a grafiku nahradí vlastní prací. Třeba tak jak to nakonec dopadlo v případě OpenTTD.

Verze 0.60 přichází s možností tvorby vlastních kampaní, novým editorem map, přidáním reakcí pacientů na cenu léků a třeba i takovou prkotinou, jako je umisťování košů na chodby, což neměla ani původní hra.

V tuto chvíli je možné RC2 verze 0.60 hrát na Windows, Macu a Linuxu. Verze pro zařízení s Androidem asi přijde časem - není totiž oficiální. Už teď je však možné hrát hru v moderních vysokých rozlišení, v nových jazycích (včetně češtiny) a téměř se všemi prvky, které byly v původní hře. Více se dozvíte na stránce projektu na Githubu, případně zde je kompletní přehled novinek a odkaz ke stažení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama