Blizzard uvolnil obsah Warlords of Draenor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard uvolnil obsah Warlords of Draenor

Blizzard uvolnil obsah Warlords of Draenor

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 5. 2016 09:38 2
Reklama

World of Warcraft se koncem léta dočká rozšíření Legion, ale hra jako taková ztrácí hráče. Když loni v listopadu Blizzard oznámil, že už nebude zveřejňovat počty předplatitelů, mělo MMORPG pouze 5,5 milionů aktivních hráčů - nejméně za posledních devět let. Pobídnout je k návratu má uvolnění posledního datadisku Warlord of Draenor.

Blizzard tak všem hráčům s World of Warcraft rozdává zatím nejnovější obsah z roku 2014, který postavy zavedl do alternativního vesmíru světa Draenoru, ze kterého pocházejí orkové a soustředil se na vyprávění orčí historie. Expanze také pozvedla level cap na 100 a umožnila hráčům postavit si vlastní pevnost.

Nyní jsou Warlords of Draenor společně s předchozími rozšířeními dostupné všem hráčům, kteří vlastní základní hru a hraní si předplácejí. Nabídka se vlastně vztahuje i na nové hráče, kteří si tak musejí pouze pořídit základní World of Warcraft za 15 eur, jehož součástí je předplacený měsíc hraní i všechen dosavadní obsah. 

Hráči tak mají zhruba čtvrt roku na to, aby dotáhly své postavy na nejvyšší level, než přijde rozšíření Legion, které přinese novou hratelnou třídu Demon Hunterů, nový kontinent Broken Isles a posune level cap opět o deset úrovní výše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama