Deus Ex odpočítává čas do něčeho velkého
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deus Ex odpočítává čas do něčeho velkého

Deus Ex odpočítává čas do něčeho velkého

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 5. 2016 14:26 3
Reklama

Stránka občanského sdružení AugAware varujícího před nebezpečím vylepšování lidí pomocí technologických součástek byla nahackována organizací Augmented Rights Coalition, která bojuje za spravedlivé zacházení s lidmi s augmentacemi. Glitche na stránce manipulují s textem a čas od času je vidět odpočítávání, které vyprší za necelý týden. Co se stane pak?

Marketingová kampaň nového Deus Ex: Mankind Divided přidala plyn a spletitá síť stránek smyšlených organizací ze světa Deus Ex se chystá odhalit něco nového. Stránka AugAware, která svými nesnášenlivými texty a obrázky brojí proti augmentovaným lidem, teď bude ještě šest dnů blikat, což je docela škoda, protože zveřejněné články a videa slušně budují atmosféru v Praze budoucnosti, do které se v Mankind Divided podíváme a jejich prohlížení je s mizejícím textem trochu otravné.

Našince pak napadne, zda se mezi tvůrci stránek neskrýval nějaký vtipálek, který místní zpravodajskou agenturu pojmenoval Picus News? Kromě smyšlených zpráv ale stránky také odkazují na skutečné události, osobnosti a "historické" články z naší doby, které se augmentovaným lidem věnují.

Zajímavě vyvedená sít stránek běží už od poloviny dubna, ale k jejímu "hacknutí" došlo až dnes. Odpočet by měl vypršet 26. května v 15.00, takže do startu čehokoliv, co si na nás Eidos Montreal připravil, ještě zbývá dost času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama