Skóre TW: Warhammer v prvních recenzích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skóre TW: Warhammer v prvních recenzích

Skóre TW: Warhammer v prvních recenzích

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 5. 2016 15:27 4
Reklama

K dnešnímu dni padlo embargo na informace spojené s hraním plné verze Total War: Warhammer, takže jsou k dispozici první recenze z nichž vychází jediné – pokud jste se fantasy pojetí Total War báli, bylo to zbytečné.

Vezmeme-li v úvahu přední herní magazíny, pak se dá mluvit o obrovském úspěch, který by byl očekávaný v případě dalšího historicky přesného dílu, nikoliv však u pokusu z fantasy prostředí. Vývojáři z Creative Assembly ale dokázali, že jim možnost popustit uzdu fantazie prospěl a hra působí díky kouzlům a neokoukaným monstrům velice svěže.

Konkrétně tak můžeme jmenovat Eurogamer, který by hru doporučil, dále Gamespot s 90 procenty, PC Gamer a IGN se shodnými 86 a Destructoid se solidní osmičkou.

Hodnocení jednotlivých magazínů se pak shoduje v tom, že hra nabízí dostatek variability a nabízí dostatek prostoru k taktizování. Občas ale zazlobí kamera a kampaň nebyla, alespoň pro redaktory IGN, příliš přitažlivá.

Co se týče našeho verdiktu, do recenzování by se měl pustit Tomus, kód jsme ale od českého distributora navzdory příslibu zatím neobdrželi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama