Path of Exile očekává objemný patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Path of Exile očekává objemný patch

Path of Exile očekává objemný patch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 5. 2016 18:00
Reklama

Grinding Gear Games nelení a své úspěšné izometrické MMORPG Path of Exile brzy obohatí o další obsah. Ten přijde do hry 3. června, bude mít formu aktualizace a přijde tím pádem samozřejmě bezplatně, za pozornost pak stojí především svým objemem.

Aktualizace ponese jméno Prophecy Challenge League a kromě optimalizací stávajících mechanismů přinese i nový obsah v podobě unikátních výzev. Ty spočívají ve věštbách – do hry dorazí nová postava, věštkyně Navali, která dokáže hráče popostrkovat kupředu za pomocí jasně definovaných výzev.

Ty spočívají v tom, že Navali hráčům přidělí náhodně generovaný úkol. Těch může být něco mezi 150 a 200 s tím, že naráz jich mohou hráči „nosit“ až sedm. Každý z úkolů pak slibuje být unikátní, některé mohou být jednodušší, jiné naopak těžší a mnohdy může dojít i na faktor náhody. Odměnou jsou samozřejmě především speciální předměty.

Získat jedno takové proroctví pak stojí stříbrné mince – ty budou padat z náhodných nepřátel s tím, že tyto neslouží pouze k získávání proroctví, ale i k jejich zbavování se. Pokud tak hráči narazí na proroctví, které například nemají šanci splnit, tak se jej mohou zbavit. Je však zapotřebí utratit další stříbrné mince.

Hlavní producent a designér studia Grinding Gear Games, Chris Wilson, pak v rozhovoru pro Rock, Paper, Shotgun slibuje, že tato proroctví budou mít reálný vliv na průchod hrou a že dokáží ovlivňovat celkový zážitek. Těšit se na to konto lze i na zřetězená proroctví, kdy splnění jednoho znamená odemknutí přístupu k tomu následujícímu.

Nevýhodou pak může být to, že využití těchto možností vyžaduje nastartování hry s novou postavou. Zkrátka ale nepřijdou ani ti, kteří toto odmítají udělat. Těmto hráčům pak aktualizace 2.3.0 přinese nový dungeon, řadu nových předmětů a nakonec se zlepšení dočká i optimalizace hry. Teď už si ale nenechte ujít nový trailer lákající k vydání této aktualizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama