S Hitmanem už v úterý do Marrákéše
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S Hitmanem už v úterý do Marrákéše

S Hitmanem už v úterý do Marrákéše

David Plecháček

David Plecháček

25. 5. 2016 14:06 8
Reklama

Z ničeho nic, z čistého nebe, IO Interactive právě oznámili, že za dalšími úkoly agenta 47 se vypravíme 31. května. Tedy už za necelý týden. Destinace? Marrákéš.

Další epizoda bude mít dva cíle - movitého bankéře a armádního generála. A co nabídne čtvrté největší město Maroka? Bludiště uliček, bezpočet možností, kam se infiltrovat, šíša bary, zkrátka životem překypující prostředí, které byste od africké metropole očekávali.

„Hráčům nabízíme dva cíle, mise „Gilded Cage“ hráče vyzve k zabití privátního bankéře Clause Strandberga, který se nachází v bezpečí švédského konzulátu, a armádního generála Reza Zaydana, kterého chrání jeho vlastní skvadra vojáků v dočasném velitelství v samém srdci města,“ říkají k misi vývojáři. „Oba dva cíle budou výzvou zejména, co se týče jejich ochrany a přístupnosti. A kdo chce, budete jim moci dopřát poetickou spravedlnost,“ vyzývají nás ke kreativnímu způsobu sprovodění ze světa.

Jako obvykle, pokud nebudete vlastnit tzv. Full Experience balíček, budete si muset koupit epizodu zvlášť. I tak ale platí, že ke hraní je potřeba minimálně Intro Pack. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama