Umbrella Corps vrátí hráče do Raccoon City
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Umbrella Corps vrátí hráče do Raccoon City

Umbrella Corps vrátí hráče do Raccoon City

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 5. 2016 11:05 2
Reklama

Multiplayerová akce Umbrella Corps sice podle našeho názoru ani vašich ohlasů nepatří mezi nejuctivější způsob, jak oslavit výročí série Resident Evil, které připadá na letošek, ale jednou se chystá na trh, tak by bychom ji neměli ignorovat.

Capcom v nové upoutávce představuje důvěrně známé kulisy Raccoon City a policejní stanice z druhého dílu. Ostatně zdá se, že proslulá místa a zákoutí představují prozatím pro taktickou střílečku poháněnou enginem Unity ten hlavní spojovník s původní hororovou ságou. Obě arény budou dostupné jak v multiplayeru, tak i singlovému mód nazvaném The Experiment.

Mapa Raccoon City nabídne široké ulice kontrastující s klaustrofobickým systémem podzemních stok. Naproti tomu prostor policejní stanice neposkytne hráčům čas k oddechu a ke konfrontaci bude díky omezenému prostoru docházet na každém kroku. Podle vývojářů má jít především o souboje v nejtěsnější vzdálenosti.

Při této příležitosti se vývojáři pochlubili také novým Upgrade Packem, který bude obsahovat kolekci klasických skinů ze série Resident Evil, další zbraně nebo barvy. Tento balíček bude k dispozici těm, kteří sáhnou po deluxe edici hry za 40 eur, tedy v přepočtu asi 1080 korun. Koupit ale půjde samozřejmě i zvlášť za 15 eur, čili přibližně 400 korun, což tedy není zrovna dvakrát výhodné.

Týmová akce Umbrella Corps vychází v Evropě už 21. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama