Minecraft představuje Battle mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft představuje Battle mód

Minecraft představuje Battle mód

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 5. 2016 14:38
Reklama

Zatímco hráči na PC si v rámci Minecraftu už dlouhou dobu užívají tzv. mini hry, na konzole tahle vymoženost musí doputovat oficiální cestou. K radosti všem hráčům na PS4, Xbox One nebo Wii U se tak stane již v červnu, kdy bude možné hrát nový Battle mód.

Pokud hrajete Minecraft na PC, nemusíme vám nic složitě vysvětlovat – osm hráčů online, čtyři na jedné konzoli, mapa a všichni proti všem. Vše navíc začíná podobně jako v Hunger Games, jen s tím rozdílem, že úvod není tak hektický díky 30sekundovému cooldownu nesmrtelnosti. Pokud zemřete, sledujete hru ve specatet módu a čekáte, až ostatní dohrají.

Battle mód navíc není podle Microsoftu, nového vlastníka Minecraftu, posledním přírůstkem této povahy – další módy budou přibývat a objeví se v nové položce menu – Mini games.

Battle mód bude k dispozici zcela zdarma s tím, že si později budete moci dokoupit nové mapy za cenu odpovídající 3 dolarům a dá se očekávat, že v tomto trendu bude Microsoft, Mojang a 4J pokračovat s dalšími modifikacemi. Zároveň s touto zprávou došlo i na potvrzení, že všechny tři zmiňované firmy řeší možnost, aby bylo v budoucnu možné přidávat do modů vlastní mapy.

Minecraft představuje Battle mód
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama