Bezejmenní rváči mají po 25 letech identitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bezejmenní rváči mají po 25 letech identitu

Bezejmenní rváči mají po 25 letech identitu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 5. 2016 12:54
Reklama

Pětadvacet let čekala na vyřešení záhada, kdo jsou dva chlapíci, kteří se utkají v intru ke klasice Street Fighter II. Nyní Capcom oba borce konečně hráčům představil. Seznamte se s Maxem a Scottem.

Série Street Fighter je plná záhad a tajemství, která přitahují pozornost skalních fanoušků. Legendární bojovka se koneckonců může pochlubit bohatou historií a širokým rejstříkem postav s překvapivě propracovanými životopisy. Dva hrdinové, kteří se objevili už ve druhém díle, ale byli pro nás až dosud velkou záhadou. Přitom patří mezi to první, co ve Street Fighteru II uvidíte, a jistě si na ně každý pamětník vzpomene.

Postavy, které se utkaly v intru, musely čekat 25 let, než jim Capcom propůjčil skutečnou identitu. Nyní už víme, že se jmenují Max a Scott. Vydavatel zveřejnil jejich profily, které jsou naneštěstí v japonštině, ale to podstatné už víme. Pokud jde o jejich podobu, trochu nám kluci zestárli, což ale můžeme připsat na vrub skutečnosti, že Street Fighter V, jehož logo profily nesou, je samozřejmě poněkud vzdálen druhému dílu.

GameSpot si ale klade logickou otázku, proč o nich Capcom po takových letech promluvil právě teď a navíc v souvislosti s novým dílem. Může to snad znamenat, že se objeví v pátém díle jako další DLC postavy? Nebo se tato dvojice mihne v příběhovém rozšíření? Bezplatná expanze vyjde už v červnu, který je za dveřmi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama