Michael Biehn prý dělal dabing Blood Dragon 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Michael Biehn prý dělal dabing Blood Dragon 2

Michael Biehn prý dělal dabing Blood Dragon 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 5. 2016 11:31 2
Reklama

Americký herec Michael Biehn, který se objevil v hitech z osmdesátých let jako Terminátor, Vetřelci nebo Propast, měl na londýnském Comic Conu prozradit, že v nedávné době pracoval na dabingu druhého Blood Dragonu.

Far Cry 3: Blood Dragon z roku 2013 je jeden z nejvtipnějších titulů, jaké z posledních let pamatujeme. Takhle vypadá spin-off podle našeho gusta. Retro futuristická parodie na akční filmy a hry z 80. let nám kromě jiného představila nezapomenutelného hlavního hrdinu, jímž byl kybernetický supervoják seržant Rex "Power" Colt. Tomu propůjčil svůj hlas právě Michael Biehn a nyní měl podle příspěvku na Twitteru od Adama Curtise prásknout, že se pracuje na druhém dílu.

O pokračování Blood Dragona už se spekulovalo bezpočtukrát, ale tentokrát to vážně vypadá, že se tamtamy nemýlí. Mohlo by jít o rozšíření pro Far Cry Primal i samostatný menší počin. Ostatně už v posledním Far Cry se objevil hezký odkaz na Blood Dragon, který nyní můžeme vnímat jako svého druhu malý teaser. Biehn tvrdí, že už pro druhý díl nahrál své repliky. Ubisoft ale zatím tuto zprávu nijak nekomentoval.

Londýnský Comic Con začal dnes a skončí v neděli. Třeba se situace během následující dní ještě vyjasní. No řekněte sami, vy byste se nechtěli vrátit do “budoucnosti” roku 2007, v níž svět čelí následkům jaderné války? Původní hru Ubisoft popisoval jako osmdesátkovou VHS vizi budoucnosti, v níž musel hráč získat dívku, zabít všechny padouchy a pochopitelně v neposlední řadě zachránit celý svět. My bychom si dali repete.

Doufejme jen, že nejde nakonec pouze o něco, co souvisí s Trials of the Blood Dragon. To by byla věčná škoda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama