Vermintide má nové DLC a víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vermintide má nové DLC a víkend zdarma

Vermintide má nové DLC a víkend zdarma

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 5. 2016 08:02
Reklama

Dosud největší DLC pro kooperativní krysí akci Warhammer: End Times - Vermintide hrdiny přivádí do nové lokace, upířího hradu Drachenfels. Hra zároveň dostává aktualizaci 1.3 a spouští víkendovou akci na Steamu, při které si můžete Vermintide zahrát zdarma.

DLC Drachenfels do hry přidává trojici nových map mimo město Uberseik - Castle Drachenfels, The Dungeons a Summoner's Peak. Společně s nimi DLC přináší nový herní prvek, temnotu, ve které musí někdo z hrdinů nést pochodeň, aby bylo vidět na cestu. Zároveň se ve hře objevují nové pasti a dvě nové zbraně - obouruční sekera Glaive a poloautomatická kuše.

Hráči s DLC mohou zakládat hry na nových mapách a zvát do nich kamarády, kteří si DLC nezakoupili. Nové zbraně však budou dostupné jen hráčům s DLC. Doprovodný update pak všem opravuje bugy, předělává lobby browser, přidává nové grafické efekty a lépe řeší rozmístění uživatelského rozhraní při vysokém rozlišení.

O víkendu si můžete na Steamu Vermintide v plné podobě vyzkoušet a třeba se i rozhodnout, zda krysí kooperaci do své knihovničky přidat. Do 30. května je hra nabízená s 40% slevou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama