FF XIV obdrží v červnu objemný patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FF XIV obdrží v červnu objemný patch

FF XIV obdrží v červnu objemný patch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 5. 2016 14:13
Reklama

Final Fantasy XIV dostane již brzy obří patch jménem Revenge of the Horde a jeho přednosti a novinky si můžete prohlédnout v novém a téměř deset minut dlouhém videu. Aktualizace 3.3 zamíří do hry již za necelé dva týdny, 7. června.

A tehdy hráčům přinese nejen řadu novinek, ale bude se jim také snažit usnadnit hraní a několika šikovnými optimalizacemi tak vylepší zážitek ze hry. V tomto ohledu autoři například přinesou možnost vybrání optimální zbroje stiskem jediného tlačítka.

Co se ale novinek týček, tak tam patch přinese čerstvé příběhové questy, nový raid jménem The Weeping City of Mhach, trial The Final Steps of Faith, další takzvané Beast Tribe úkoly (questy diktované faunou hry), dungeony a instance Hullbreaker Isle, Sohr Khai, Palace of the Dead a Aquapolis a představení se také dočkají i nové prvky zkrášlení postav i obydlí hráčů. Tam, co se postav týče, spadají například nové účesy, gesta i nová výbava. Do sídel herních avatarů pak míří například estetická nezbytnost v podobě květináčů.

Teď už si ale nenechte ujít slibovaný trailer a v případě zájmu pak můžete zavítat i na web hry, kde se lze dočíst další informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama