Agent 47 se vydal na misi do Maroka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agent 47 se vydal na misi do Maroka

Agent 47 se vydal na misi do Maroka

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 6. 2016 12:52
Reklama

Dánské studio IO Interactive láká prostřednictvím minutového launch traileru na vydání třetí epizody Hitmana, která proslulého holohlavého zabijáka s čárovým kódem na zátylku zavede až do marockého města Marrákéš. Nová část je v prodeji od včerejška.

V Maroku půjde Hitman v misi nazvané A Gilded Cage po krku zkorumpovanému bankéři a jeho komplici z řad armády. Podle vývojářů novinka skloubí prvky z obou předchozích částí - klaustrofobickou povahu mise Showstopper v Paříži a rozsáhlý živoucí svět Sapienzy. Šéf studia Hannes Seifert věří, že hráči dostanou spoustu prostoru k prozkoumání světa a oblíbenému experimentování.

Pokud jste už dříve zaplatili za balíček Full Experience, DLC Marrakesh je pro vás už v tuto chvíli k dispozici bez dalších poplatků. Ostatní mohou koupit tuto epizodu samostatně za 8 eur, tedy v přepočtu asi 220 korun. Například na Steamu. Třeba na PS Storu se pak prodává za 269 korun.

Tato epizoda přitom měla být původně ještě součástí základní hry spolu s Paříží a středomořskou Sapienzou. Další úkoly hráče zavedou do Thajska, Spojených států a Japonska. Všechny by měly stihnout vyjít do konce roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama