CliffyB: Titanfall nemá hodnotu 60 dolarů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CliffyB: Titanfall nemá hodnotu 60 dolarů

CliffyB: Titanfall nemá hodnotu 60 dolarů

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 6. 2016 07:54 2
Reklama

Slavný herní designér Cliff Bleszinski, který má na svědomí původní trilogii Gears of War a v tuto chvíli pracuje na LawBreakers, se nechal v rozhovoru pro časopis Edge slyšet, že cenová hladina u her jako Titanfall nebo Evolve nebyla správně nastavená, z čehož si chce vzít příklad.

Cliff Bleszinski je jedním ze zakladatelů nového studia Boss Key Productions, které pracuje na FPS LawBreakers. Hra měla původně vyjít jako free-to-play, což určitě ovlivnil fakt, že vydavatelem hry je korejský gigant Nexon. Nicméně v březnu Bleszinski oznámil, že tým změnil názor a půjde o placený titul. Otázkou je, jaký přesně model nová PC akce, kterou pohání Unreal Engine 4, zvolí. Nemusí totiž stát plnou cenu, anebo může nabídnout něco navíc. Naznačuje to alespoň prohlášení pro Edge.

Bleszinski se chce údajně poučit z chyb svých předchůdců. Celé studio podle něj fandí titulu Counter-Stike: GO a jeho nízké vstupní investici. Pochválil i systém mikrotransakcí, které pomáhají dorovnat fakt, že za hru na začátku hráč zaplatí méně než za konkurenční tituly. Bleszinski považuje za rozumnou cenu mezi 20 a 40 dolary, protože v tomto rozsahu je podle něj zákazník stále ještě schopen impulzivní koupě. Pro tento typ her jde podle něj o průnik toho nejlepšího z obou světů.

“Jakkoli si myslím, že Evolve a Titanfall byly úžasné hry, nedomnívám se, že mělo jít o tituly za 60 dolarů. A navrch ještě platit za DLC. Vím, proč to dělají - protože je chtějí udržet v kurzu,” uvedl Bleszinski. Hráči to podle něj ale vycítí a mají tendenci couvnout. Uvidíme tedy, na kolik si CliffyB cení LawBreakers a jaký obsah za svou cenovku hráčům nabídne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama