Trailer na pokračování filmu Dead Rising
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na pokračování filmu Dead Rising

Trailer na pokračování filmu Dead Rising

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 6. 2016 13:06 1
Reklama

Včera jsme psali o tom, že Capcom možná pracuje na čtvrtém dílu série Dead Rising a připomněli, že tato značka se dočkala také filmové adaptace. Na snímek z roku 2015 s podtitulem Watchtower letos naváže pokračování pojmenované Dead Rising: Endgame. A filmaři už se stačili pochlubit prvním trailerem.

Upoutávka na film, který má premiéru 20. června na on-line streamovací službě Crackle, se objevila na YouTube v noci na dnešek. Pokračování snímku Dead Rising: Watchtower bylo oznámeno letos v únoru a velký dojem na vás zřejmě z trailerů neudělá. Je ale dobré si přinejmenším tímto způsobem připomenout, že existují mnohem kontroverznější a méně ambiciózní adaptace videoher, než je Warcraft nebo Assassin's Creed.

Hlavní roli si v obou filmech střihl Jesse Metcalfe coby reportér Chase Carter. I když první díl sbírá na ČSFD i IMDb maximálně průměrné známky, úplný propadák to zřejmě nebyl a v obsazení se mihne dokonce pár slušných herců jako Virginia Madsen. V pokračování si zase zahrál Billy Zane, kterého můžete znát z Návratu do budoucnosti nebo Titanicu. Film má mapovat události mezi druhým a třetím dílem herní ságy. Vtipné je, že se natáčel ve Vancouveru, kde by měl vznikat údajně i čtvrtý díl hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama