Rainbow Six Siege odhaluje Starter edici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rainbow Six Siege odhaluje Starter edici

Rainbow Six Siege odhaluje Starter edici

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 6. 2016 11:04 12
Reklama

F2P je obrovským fenoménem poslední doby a platí to pro hry napříč různými žánry. V posledních měsících se však situace začíná přeci jen lehce měnit a na trh přichází i ryze online tituly, které je nutné v první řadě zakoupit. To byl i případ loňského Rainbow Six Siege, konkurence je však tvrdá a zřejmě právě proto se Ubisoft rozhodl oznámit zlevněnou edici hry, která přináší jen to základní.

Za 15 euro se hráči dočkají dvou náhodně vybraných operátorů z předem vybrané šestice (Rook, Sledge, Ash, Fuze, Mute a Smoke) a navrch 600 herních kreditů, které půjde ihned utratit k dalšímu nákupu herního obsahu i dvou dodatečných postav (jedna v tu chvíli stojí 300 kreditů). Ty další půjde odemknout ale i samotným hraním. To zabere zhruba 15 hodin v případě operátorů základní hry, ty z DLC balíčků si pak uzmou dalších 30 hodin. Celkově pak platí, že operátoři pro tuto edici jsou dražší, než jako je tomu u standardní verze hry. Ve zlevněné edici totiž další postavy stojí až pětadvacetinásobek herních kreditů.

Jinak je ale takzvaná Starter Edice kompletním balením a obsahuje všechny mapy, herní módy i zbraně. A zmínit také musíme i to, že nabídka platí pouze do 19. června a týká se navíc jen PC verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama