Update pro Sims zlomil genderové okovy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update pro Sims zlomil genderové okovy

Update pro Sims zlomil genderové okovy

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 6. 2016 14:43 25
Reklama

Život v dnešním světě a interakce s ostatními lidmi není vždy úplně jednoduchá. Musíte se mít neustále na pozoru, abyste někoho neurazili, nad někoho se nevyvýšili nebo neopomenuli jeho genderové vyhranění. V Maxisu to dobře vědí a tak alespoň virtuálním Simům ulehčili jejich křemíkový život.

V novém updatu pro The Sims 4 úplně mizí genderové restrikce pro jednotlivá pohlaví. Při tvorbě postavy sice stále musíte specifikovat, zda se jedná o muže či ženu (což je pro mnohé aktivisty jistě neuvěřitelně pobuřující), jiná omezení se však již nekonají. Můžete své postavičce vybrat jakoukoli tělesnou konstituci, animaci chůze, hlas či účes. Ani jednotlivé kusy oblečení již nyní nejsou zapovězeny napříč pohlavími.

„Jsme tým složený z různých osobností a děláme the Sims pro různorodé publikum. Je pro nás opravdu důležité, aby se hráči skrz naši hru dokázali vyjádřit a zapojit svou kreativitu,“ uvedlo studio Maxis. Nyní si tedy můžete do Sims dle libosti projektovat svou genderovou indentitu. Doufáme, že i utlačovaná menšina, identifikující se jako eggkin, brzy dojde uznání a bude do The Sims implementována. Koneckonců, to by si měl přát každý správný Social Justice Warrior.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama