Modifikace Skywind se chlubí novým videem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modifikace Skywind se chlubí novým videem

Modifikace Skywind se chlubí novým videem

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 6. 2016 14:27 5
Reklama

Asi každý fanoušek série The Elder Scrolls už slyšel o Skywindu. Nadšenecká snaha předělat kultovní Morrowind do grafiky Skyrimu pokračuje sice pomalu, ale jistě. Autoři nezapomínají svou komunitu zásobovat pravidelnými updaty a na ten červnový se můžete podívat právě teď.

Video zachycuje střípky z nedávných vylepšení, které tvůrci modifikace do hry přidali. Uvidíte obří houby, fešná brnění, architekturu Telvanni a možná vás skutečně ovane atmosféra čtrnáct let starého Morrowindu. Bohužel neuslyšíme hudbu, zvukové efekty ani dabing, stejně tak jako není zachycena implementace questových linek. Tým však fanoušky ujišťuje, že na všem pracuje zároveň s grafickými úpravami.

V březnovém updatu autoři apelovali na schopné členy komunity, aby také přiložili ruce k dílu. Přeci jen, čas běží, enginy nemládnou a mohlo by se lehce stát, že až bude dílo dokonáno, bude technologie pohánějící Skyrim v očích veřejnosti stejně zastaralá, jako vizuální podoba stařičkého Morrowindu. Žádné oficiální datum vydání zatím není známo, ale situaci kolem projektu můžete sledovat na jeho blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama