Cheateři v RS: Siege dostanou přes prsty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cheateři v RS: Siege dostanou přes prsty

Cheateři v RS: Siege dostanou přes prsty

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 6. 2016 12:51 5
Reklama

Ubisoft vytáhl do boje proti cheaterům a podvodníkům v Rainbow Six: Siege a zdá se, že se francouzský vydavatelský dům rozhodl pro munici vysokého kalibru. Stačí jeden prohřešek a už si jejich taktickou střílečku nezahrajete.

Ubisoft vyzívá poctivé hráče, aby hlásili jakoukoli podezřelou aktivitu, ale veškeré stížnosti jsou následně ještě bedlivě přezkoumány, než dojde k finálnímu zabanování hříšníka. Firma se snaží svým tvrdým postupem dát najevo, že v Siege nejsou cheateři vítáni. Jako příklady podvádění ve hře uvádí spouštění modifikovaného nebo jakkoli jinak neautorizovaného herního klienta, který by hráči poskytoval nespravedlivé výhody vůči protihráčům.  Může jít o wallhack, kdy je cheater vidí skrze zdi, nebo aimhack, který za hráče rovnou míří, zpravidla přímo na hlavu soupeře.

Ubisoft v současnosti testuje nový anti-cheatovací systém, který by nasadil vedle již zaběhlého FairFightu. V tvrdém zásahu proti nepoctivým hráčům vidí zásadní podporu komunity a projev snahy poskytnout hráčům co nejlepší zážitek. Rainbow Six: Siege vyšla loni na konci roku a od té doby zájem o hru rapidně klesl. I to může být důvodem, proč se vydavatel rozhodl pro zpřístupnění  startovací edice za 15 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama