Záběry Deus Ex živě od 17:30, dojde i na Prahu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Záběry Deus Ex živě od 17:30, dojde i na Prahu

Záběry Deus Ex živě od 17:30, dojde i na Prahu

David Plecháček

David Plecháček

8. 6. 2016 14:04
Reklama

Pokud se dá o nějakém období říct, že bude hrami vyprahlé jak Sahara, tak jsou to letní prázdniny.  Nakonec se do nich vmáčkly dvě hry – No Man’s Sky, odložený z června, a Deus Ex: Mankind Divided, který 23. srpna zahájí podzimní sezónu.

Pokud na druhou zmíněnou nechcete čekat tak dlouho, můžete se podívat, co pro nás Square Enix, potažmo Eidos Montréal, přichystali na dnešní večer. Během živého vysílání, které startuje v 17:30 našeho času, bychom se měli dočkat přesně osmnácti minut záběrů ze hry.

Motivaci ke sledování máme v tuzemsku ještě jednou – zavítáme do Prahy. Údajně by se mělo jednat o velkou a hustou oblast, v níž se bude nacházet mnoho místních obyvatel, se kterými bude možné interagovat.

Ale řeč nebude pouze o Mankind Divided – během vysílání by mělo dojít k oznámení nového projektu z univerza Deus Ex. Co si pod tím představit nevíme, moudřejší budeme přibližně za dvě hodinky. Takže, nařídit budíka, nezapomenout, a sledovat. Přenos můžete sledovat i na našich stránkách, níže v této novince.

Watch live video from DeusEx on www.twitch.tv

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama