EA Originals pomůže nezávislým vývojářům
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA Originals pomůže nezávislým vývojářům

EA Originals pomůže nezávislým vývojářům

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 6. 2016 21:00 4
Reklama

Nejsou to jen velké hry, co gigant typu EA představil na své konferenci. Vedle obřích projektů z dlouho zavedených sérií došlo i na podporu menších vývojářů. Pro tuto příležitost představil vydavatelský dům novou platformu.

EA Originals má být podanou pomocnou rukou malým nezávislým vývojářům. V EA vědí, že vývoj her je nákladnou a náročnou činností s často nejistými výsledky. Proto v rámci platformy EA Originals chtějí pomoct malým studiím hry nejen tvořit, ale i vydat a následně jim poskytnout bezpečnější pozici na trhu.

První vlaštovkou, kterou v rámci nového projektu autoři představili, je silně stylizovaná plošinovka Fe. V ní se máte stát členem lesního zvířecího společenství, učit se rozličné písně, které jsou unikátními jazyky jednotlivých živočišných druhů a jejich pomocí komunikovat s okolím a řešit jednoduché logické hádanky. Ostatně, podívejte se na trailer, který sice není na první pohled tak roztomilý a působivý, jako byl naposled Unravel, i tak má ale své kouzlo a hra má velmi výrazné výtvarné pojetí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama