Všechny mapy a módy pro Titanfall 2 zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Všechny mapy a módy pro Titanfall 2 zdarma

Všechny mapy a módy pro Titanfall 2 zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 6. 2016 15:51 8
Reklama

Studio Respawn Entertainment má dobrou zprávu pro fanoušky a potenciální zájemce o druhý díl akce Titanfall. Všechny mapy a módy, které vyjdou formou DLC po uvedení hry na trh, budou k dispozici zdarma.

“Rozhodně budeme podporovat Titanfall 2 i po vydání. Mohu potvrdit, že všechny mapy a módy, které vydáme po uvedení hry na trh, budou zdarma,” prohlásil šéf vývoje David Wightman v rozhovoru pro GamesRadar. Více podrobností o podobě tohoto obsahu bychom se měli dozvědět s tím, jak se vydání hry přiblíží. I když zatím není jasné, zda vývojáři a potažmo EA nabídnou v Titanfallu 2 nějaké placené prémiové doplňky, podle Wightman rozhodně nebude součástí hry žádný “pay-to-win” obsah.

První díl rovněž nabídl nové mapy formou DLC, ale ty byly zpočátku placené. Smyslem je nyní neštěpit zbytečně rozšířeními komunitu. Hlavní programátor Jon Shiring v rozhovoru pro PC Gamer řekl, že je to jedna z lekcí, kterou jim původní hra dala. Než vydavatel uvolnil všechny dřívější expanze zdarma, byly součástí klasického season passu. Jde už o několikátou hru v pořadí, která se tímto způsobem snaží v poslední době hráčům zalichotit. Obdobný model zvolil i poslední díl závodní série Need for Speed a větší množství obsahu zdarma nabízí také Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama