Pilotování X-Wingu s VR se stane realitou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pilotování X-Wingu s VR se stane realitou

Pilotování X-Wingu s VR se stane realitou

David Plecháček

David Plecháček

14. 6. 2016 15:18 23
Reklama

Dlouho se spekulovalo o tom, že Hvězdné války budou lákadlem na poli virtuální reality, a Sony svou příležitost chytila za pačesy. Star Wars Battlefront: X-Wing VR je další projekt pro PlayStation VR, a zařadí se tak po bok Batmana nebo FPS střílečky Farpoint.

Na projektu pracuje studio Criterion Games, specialisté na zběsilé závodní hry, kteří stojí například za sérií Burnout, a tak se nemusíme obávat, že by souboje postrádaly šťávu. „Pilotování X-Wingu je taková část Hvězdných válek, po které jsme dosud  jenom snili. Je to něco, co každý ve filmu sledoval s úžasem,“ řekl na toto téma producent hry James Svensson.  

Podle vývojářů by měla virtuální realita dopomoci k tomu, aby se tento sen přerodil v realitu. „S tímto zařízením vás dokážeme okamžitě přenést z pohodlí vašeho obývacího pokoje do kokpitu samotného X-Wingu, přímo do vesmíru,“ vychvalují si zařízení.

Pokud původní Star Wars Battlefront z loňského roku vlastníte, dostane tuto misi zdarma. Pokud ne, je otázkou, zda si jí budete moci „dokoupit“ například formou standalone datadisku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama