Resident Evil 7 si můžete zkusit už teď
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil 7 si můžete zkusit už teď

Resident Evil 7 si můžete zkusit už teď

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 6. 2016 11:19 10
Reklama

Včera v noci byl na konferenci Sony představen nový Resident Evil. Regulérní pokračování číslované řady - Resident Evil 7. Teď už víme mnohem více detailů o této novince, tak si je pojďme probrat blíže.

Resident Evil 7: Biohazard vyjde už v lednu 2017 a v PS Storu je dokonce již nyní k dispozici hratelná demoverze. Exkluzivně si ji mohou stáhnout předplatitelé služby PlayStation Plus. Na rozdíl od předchozích hlavních dílů této 20 let staré série, bude sedmička zobrazovat dění z perspektivy první osoby namísto klasické 3rd person kamery. Celá hra by měla být kompatibilní také s headsetem PlayStation VR.

Capcom později potvrdil, že Resident Evil 7 vyjde rovněž na PC a Xbox One. Nový díl navazuje na události šestky. Demo nazvané Resident Evil 7 Teaser: Beginning Hour, které se tak trochu z hlediska marketingu zřejmě zhlédlo v hratelném teaseru zrušených Silent Hills, má fungovat jako prolog plné hře a vychází z mnohokrát zmiňovaného technologického dema/prototypu jménem Kitchen, který Capcom poprvé prezentoval na E3 už loni za zavřenými dveřmi a opakovaně se o něm od té doby psalo s tím, že jde o velice zajímavý koncept a skutečně děsivý zážitek.

Demo pochopitelně VR ještě nepodporuje, ale to by nikomu vadit nemělo. Podstatné je, že se z Kitchen stala skutečná věc, ba co víc, že se tenhle prototyp přerodil v regulérní hru a pokračování Resident Evilu. Zdá se, že Capcom to myslí s návratem ke kořenům vážně. Každý, kdo si na PS Storu RE7 předobjedná, dostane dynamické téma pro PS4. Vývojáři slibují fotorealistickou grafiku a ještě silnější zážitek s PS VR. Do obchodů nový Resident Evil dorazí 24. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama