Sněhové radovánky přinese Steep
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sněhové radovánky přinese Steep

Sněhové radovánky přinese Steep

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 6. 2016 22:30 5
Reklama

Ubisoft zakončil svou letošní konferenci odhalením open-world sportovní hry Steep. Zbrusu nová značka cílí především na milovníky adrenalinových sportů v horách. Čtveřice disciplín dovolí hráčům vyřádit se na zemi i ve vzduchu. A je jedno, jestli jim jsou milejší wingsuity, snowboardy, lyže nebo snowboardy.

Francouzská společnost se tím drží své tradice oznamování nových značek v průběhu jednotlivých ročníků E3. Letošní želízko v ohni se zatím v kontextu tvorby prezentuje jako duchovní nástupce čistě snowboardového Shaun White Snowboarding. Hráče zavede do Alp, kde se společně s přáteli zúčastní spousty adrenalinových aktivit. Jezdit se bude na lyžích, snowboardech, k dispozici budou i padáky a wingsuity.

Steep stojí na multiplayeru, sociálních prvcích, sdílení replayů a sociálních výzvách. Každý seskok, každý sjezd a každý pád bude zaznamenán a šikovní fanoušci se jistě stanou tvůrci působivých sestřihů a videí. Celým titulem pak doslova prosakuje firma GoPro, potažmo její odolná malá kamerka. Právě kultuře tvůrců GoPro videí se zřejmě Ubisoft hodlá co nejvíce přiblížit.

Kdy se Steep dočkáme zatím nevíme. První hráči by však měli sjezdovky Alp zakusit už tuto zimní sezónu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama