Beyond G&E 2 stále ve vývoji, přijde po Wild
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond G&E 2 stále ve vývoji, přijde po Wild

Beyond G&E 2 stále ve vývoji, přijde po Wild

David Plecháček

David Plecháček

16. 6. 2016 12:50
Reklama

Geoff Keighley je taková malá včelička letošní E3, když se snaží vyvzpovídat kde koho. Dalším v pořadí je Yves Guillemot, výkonný ředitel společnosti Ubisoft, který se rozhovořil na téma Beyond Good & Evil 2.

Mezi našimi tipy před samotnou tiskovou konferencí se Beyond Good & Evil 2 skutečně nacházel. Doufali jsme, že o hře uslyšíme, že jí s trochou štěstí i uvidíme, nakonec se ale na nic z toho nedostalo. Naštěstí se Guillemot vyjádřil veskrze pozitivně: „Na hře se stále pracuje,“ odvětil na otázku, v jakém stavu se titul v tuto chvíli nachází. „Je to něco, co jednou určitě uvidíte,“ dodal.

Na hře stále pracuje Michel Ancel, ačkoliv si během vývoje odbíhá k PS4 exkluzivnímu Wild, a i to je jeden z důvodů, proč nevíme, kdy hra vyjde: „Těžko říct (kdy). Michel na tom pracuje, ale dělá dvě hry najednou. Beyond Good & Evil se vyvíjí, ale potřebuje na to víc času, tak pak (po Wild) to půjde rychleji,“ dodal Guillemot.

Beyond G&E 2 má za sebou těžký osud. Hra byla oznámená v polovině roku 2008. O rok později Michel Ancel prohlásil, že bude větší a lepší než originál. V roce 2012 Ancel přiznal, že práce zdržuje tehdy nový Rayman Legends, tentokrát za průtahy stojí Wild. I proto se veřejnost obávala, že hra světlo světa nikdy nespatří. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama