Čínský klon akce Overwatch kopíruje vše
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čínský klon akce Overwatch kopíruje vše

Čínský klon akce Overwatch kopíruje vše

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 6. 2016 11:54 21
Reklama

Vojta už v polovině května psal o tom, že v Číně začali kopírovat Overwatch. Akce League of Titan podle prvních obrázků jakoby z oka vypadala hitu od Blizzardu. Zatímco naposledy jsme mohli prozkoumat jen obrázky čínského Overwatche, dnes už máme k dispozici rovnou video.

Stačí se podívat na video, aby vám došlo, jak důkladně čínští autoři vyluxovali to nejpodstatnější, co dělá Overwatch Overwatchem. Interface hry, její ovládání, hrdinové i jejich schopnosti a zbraně - tady není možné vést debatu o tom, kde začíná inspirace a kde končí plagiát. To se to, panečku, vyvíjí, když jen postupujete od A do Z podle předem dané šablony s minimem vlastní invence.

Legend of Titan je mobilní akce, která se prvně představila na herním veletrhu v Šen-čenu v polovině května. Její “autoři” ji popisují jako mix FPS a MOBA. Podepsala se pod ní málo známá firma, která funguje od roku 2014. Podle prezentace na show do hry investovala 2 miliony dolarů, což je poměrně úsměvné s ohledem na fakt, že vývojáři vykrádají výsledek dlouholetého snažení a investic někoho jiného. Vydavatel Overwatche si tohle určitě nenechá líbit a už dokonce podniká první kroky a nechává z YouTube odstranit trailery na League of Titan. Tak si pospěšte, ať se pobavíte jako my.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama