Podívejte se na nové rozšíření Battlefrontu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na nové rozšíření Battlefrontu

Podívejte se na nové rozšíření Battlefrontu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 6. 2016 09:54 1
Reklama

O druhém placeném rozšíření s názvem Bespin pro akci Star Wars Battlefront od DICE a EA jsme psali už několikrát. Nyní se ale můžeme konečně podívat na nové DLC, které nás zavede do Oblačného města, v pohybu.

První trailer představuje v akci nové hrdiny, mapy i zbraně. Kromě toho rozšíření přinese také nové karty a mód. Hlavními hvězdami DLC jsou, jak už bylo mnohokrát řečeno, pašerák Lando Calrissian a námezdní lovec Dengar.

Vývojáři slibují na oficiálním webu pět nových map. “Navštivte kultovní místa známá z filmu včetně plošin, mostů či nezapomenutelných bílých chodeb Správcova paláce nebo temné průmyslové uličky karbonových mrazicích komor,” lákají autoři. V mapě nazvané Bioniip Laboratories se podíváme do míst, kde se vyrábí bioimplantáty a kybernetika.

V DLC usedneme i do nového stroje známého jako Cloud Car, s nímž vyrazíme k nebi. Nový herní mód se jmenuje Sabotage. “Impérium aktivovalo v Oblačném městě několik vlečných paprsků, které brání lodím rebelů v opuštění planety. K napájení těchto paprsků využívá generátory na tibannový plyn, který se přirozeně vyskytuje na Bespinu,” popisují DICE na webu, o co půjde tentokrát.

Mezi nové zbraně patří blaster X8 Night Sniper. “Vyniká vylepšeným zaměřovačem s tepelným obrazem odhalujícím humanoidy v různých povětrnostních podmínkách i denní době,” lákají autoři. Druhou je blaster EE4 vyrobený s krátkou hlavní z důvodu účinnější střelby na kratší vzdálenosti s rozptylem. “Sníženou přesnost na delší vzdálenost vyvažuje skvělá kadence střelby,” tvrdí oficiální stránka.

Novinky mezi kartami tvoří Scout Binoculars (účinný dalekohled schopný odhalit nepřátelské jednotky celému týmu), Shock Grenade (uvolní při detonaci nesmrtící elektrický výboj, který dokáže ochromit vše v dosahu) a Disruption, což je lokální vlna, která vyřadí z provozu nepřátelské blastery, věže a droidy.

Pokud jde o schopnosti kultovních postav, popsali je vývojáři blíže už před týdnem. “Dengar je padouch, který se vyžívá v boji. Ohání se DLT-19, jde tak vůbec o první postavu hrdiny s těžkým blasterem. Lando si také dobře rozumí s blasterem, jeho největší předností je však schopnost vyhodnocování šancí na úspěch a využívání lstí proti nepřátelům,” popsali nové duo.

“Uvidíte AT-AT v Oblačném městě, vydáte se do oblak v režimu Fighter Squadron a dokonce strávíte nějaký čas v karbonové komoře,” slibují autoři. Za zmínku stál také závazek, že vývojáři chystají nad rámec placených expanzí víc obsahu pro ty hráče, kteří dávají přednost hraní offline. Držitelé season passu se nové expanze dočkají už 21. června, ale pokud si chcete DLC koupit samostatně, musíte si chvíli počkat. Rozšíření posléze vychází o dva týdny později, tedy 5. července, pro všechny.

Už dříve jsme psali, že další placené DLC Death Star vyjde na podzim a zatím poslední ohlášené, ale dosud nepojmenované dorazí dokonce až v příštím roce. Spekuluje se, že by jeho obsah mohl čerpat z filmu Rogue One: A Star Wars Story.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama