Samostatný Gwint zabaví i v singleplayeru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Samostatný Gwint zabaví i v singleplayeru

Samostatný Gwint zabaví i v singleplayeru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 6. 2016 10:39 11
Reklama

Fanoušci Zaklínače po samostatném Gwintu volali a z praxe již víme, že co fanoušci tvorby CD Projektu chtějí, to také dostanou. A nemáme tedy příliš pochyb o tom, že karetní Gwint si své fandy najde, a to takže ve velkém. Představení hry se tak jen těžko dá nazývat velkým překvapením, o potěše fanouška však nelze mít sebemenších pohyb.

O oblíbenosti hovoří i přidávání nových karet do Zaklínače 3, nás však pochopitelně nyní mnohem více zajímají informace týkající se samostatně hratelného titulu. O tom se nově dozvídáme, že bude obsahovat zhruba desetihodinové příběhové kampaně pro jednoho hráče.

Množné číslo je přitom na místě – CD Projekt RED se toho nebojí a již v minulosti se tento tým ukázal být dobrou partou megalomanů. A tak ačkoli je singleplayerová kampaň a příběh v karetní hře něco ne tak docela obvyklého, tak vývojářům nezbývá než věřit. Jak to bude fungovat, nad tím můžeme nyní jen spekulovat, příslib je to ale každopádně přinejmenším zajímavý, co říkáte?

O něco podobného se sice pokouší a budou pokoušet i The Elder Scrolls Legends, snaha Bethesdy se však té v podání CD Projektu ambicemi neblíží, tedy alespoň prozatím.

Každá z příběhových kampaní v podání Gwintu totiž nabídne vlastní příběh, namluvené postavy, odlišné hrdiny a navrch také izometrickou mapu, kterou půjde prozkoumávat a která navíc bude ukrývat i řadu skrytých vedlejších úkolů. Odměnou za jejich splnění samozřejmě nebude nic jiného, než jen další karty do balíčku.

A pokud vám to zní zajímavě a rádi byste si hru vyzkoušeli v předstihu, tak se můžete podívat na oficiální stránky hry, kde se lze registrovat do uzavřeného betatestu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama