Resident Evil bude mít  scenáristu ze západu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil bude mít scenáristu ze západu

Resident Evil bude mít scenáristu ze západu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 6. 2016 17:59 2
Reklama

Nejen volbou perspektivy bude nový Resident Evil netradiční. Poprvé se totiž stane, že příběh velkého pokračování bude mít na starosti západní scenárista. Tím bude Richard Pearsey, autor scénáře third person střílečky Spec Ops: The Line.

Než ale protočíte panenky a ve vedlejším okně zrušíte v původním nadšení vytvořenou předobjednávku, tak vězte, že příběh a jeho hloubka byla jednou z věcí, kterou na The Line oceňovali nejen kritici, ale i hráčská obec. Důkazem jest ostatně i naše recenze. Z další produkce Pearseyho ční například F.E.A.R. a 1979: The Revolution. Takže jak vidno, tento tvůrce má zkušenosti i s horory, a to jak s těmi skutečnými, tak i s těmi nereálnými.

Jak to ale dopadne a zda to byla ta správná volba, to ukáže až čas a konkrétně až 24. leden, kdy má hra dorazit na Xbox One, na PC a na PlayStation 4, kam také přijde s podporou virtuální reality. Nicméně to stále ještě nejsou poslední střípky informací o hře a z E3 se k nám dostávají další informace o náplni a doplňují tak včerejší a především již celkem ucelenou mozaiku.

Co z dostupné demoverze nevykoukáme, je přítomnost prvků first person akcí, ale jak jsme se dozvěděli právě včera, tak hra bude obsahovat staré známé léčivé byliny. A ty značí také nebezpečí v podobě nepřátel.

Na to konto se dozvídáme, že hra bude obsahovat i scény se zbraněmi, nelze však (díkybohu) očekávat prvoplánovou střílečku – Resident Evil 7 má být především hutným hororem. Ti hráči, kteří by rádi viděli kombinaci série Resident Evil a střílečky by dle slov producenta Masačiky Kawaty měli obrátit pozornost vůči online akci Umbrella Corps.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama