Plošinovka Limbo je zdarma na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plošinovka Limbo je zdarma na Steamu

Plošinovka Limbo je zdarma na Steamu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 6. 2016 07:29 1
Reklama

Po bezpočtu slevových akcí a bundlech by logická plošinovka od studia Playdead měla být pomalu povinností pro každého hráče. Pokud přeci jen až dosud unikala vaší pozornosti, neváhejte ani minutu a aktivujte si hru zdarma na Steamu. Akce končí dnes.

Vývojáři se tímto lákavým způsobem snaží přitáhnout pozornost fanoušků ke svému novému počinu, jímž je další vizuálně osobité dobrodružství jménem Inside. Tato logická plošinovka poháněná enginem Unity vychází už 29. června na Xboxu One a 7. července pak i na PC. Verze pro PlayStation v tuto chvíli není v plánu, ale moc by nás nepřekvapilo, kdyby na ní došlo později.

Dánské studio Playdead hrou Limbo debutovalo v roce 2010, během následujících let se hra objevila na drtivé většině myslitelných platforem a tento náročný kousek zaznamenal obrovský ohlas i mezi nehráči. Inside je stejně jako Limbo logická plošinovka, v němž se hráč opět chopí malého chlapce “uvězněného” v neobvyklém nebezpečném světě.

Jak už jsme psali dříve, na Inside začali dánští vývojáři pracovat ještě v roce 2010, tedy bezprostředně po vydání titulu Limbo. Veřejnosti hru představil Microsoft na své konferenci během E3 v červnu 2014. I když byla původně v plánu i pro PS3 a Mac, v tuto chvíli je považována za časovou exkluzivitu softwarového giganta.

Když už je o Inside řeš, určitě se podívejte na poslední desetiminutové video od Polygonu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama