Zampella: Remaster MW nesmíte podělat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zampella: Remaster MW nesmíte podělat

Zampella: Remaster MW nesmíte podělat

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 6. 2016 15:23 18
Reklama

Soudě dle většinového názoru hráčů na sociálních sítích to nevypadá s očekávaným Call of Duty: Infinite Warfare dobře. Jediné, co živí zájem, je příslib remasteru původního Modern Warfare, který bude (alespoň prozatím) dostupný pouze jako bonus k nejnovějšímu dílu. Už jen z toho důvodu, že Modern Warfare je mnohými opěvován jako nejlepší díl dlouholeté série si původní vývojáři přejí, aby Activision tentokrát nic nenechal náhodě.

O slovo se v rozhovoru pro britský Eurogamer přihlásil Vince Zampella a doslova řekl: „Nepo*erte to!“ Tenhle vzkaz směrem k Activisionu sice vyslal s úsměvem, ale i vzhledem k tomu, jaká ho společně s Jasonem Westem pojí s vydavateli minulost, to zcela určitě myslel vážně.

West a Zampella totiž byli zakladatelé Infintie Ward, v roce 2010 ale byli vyhozeni a následně vedli s Activision soudní spor. Společně pak založili studio Respawn a stojí za hrou Titanfall, která se letos dočká vydání druhého dílu.

Co se týče remasteru Modern Warfare, hráči se mohou těšit na graficky oživenou singleplayerouvou část a desítku multiplayerových map. Jediné, co může teoreticky zkazit náladu, je pozdější uvolnění hry samostatně a za nižší cenu, nežli bude stát prémiová verze Infinite Warfare, začínající s cenovkou na 80 dolarech.

Hodně štěstí do Activisionu…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama