Odklad No Man's Sky byl správnou volbou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odklad No Man's Sky byl správnou volbou

Odklad No Man's Sky byl správnou volbou

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 6. 2016 11:16 5
Reklama

No Man’s Sky je hrou, do které v redakci vkládáme nemalé naděje. Již od svého představení a hlavně po uklidnění vášní okolo otázky, cože se ve hře vlastně bude kromě létání dělat, se už moc těšíme, až si budeme moci pojmenovávat navštívené planetky jako Alfa Makali nebo Bigas-1.

Poměrně dlouhé čekání a poslední odklad nás samozřejmě nepotěšil. Ne tedy tak, abychom vývojářům vyhrožovali smrtí, jako to učinili někteří jiní internetoví výtržníci, ale znáte to, když se na něco těšíte, čas se vleče tisíckrát víc a každý den odkladů působí jako tisíc let. Sean Murray, zakladatel a šéf Hello Games však tvrdí, že poslední odklad hry z června na srpen byl tím správným rozhodnutím, zejména kvůli tomu, že mají jako tým jedinou šanci uspět a přinést fanouškům přesně tu hru, kterou očekávají. Pro odklad se rozhodli, protože některé klíčové elementy hry si vyžadují ještě trochu zvláštní péče.

„Hra je den ode dne lepší a lepší, a bez ohledu na všechny ty přesčasy a brzké ranní vstávání pracujeme ze všech sil, abychom hru dokončili a dostali k vám. Je úžasné sledovat, jak to celé zapadá dohromady,“ říká Murray. Kvůli zmiňovanému odkladu na 10. srpna si prý vyslechli svoje, zároveň ale jednají s těmi nejlepšími úmysly a chlubí se i velkou podporou ze strany komunity. No Man’s Sky je podle něj tím nejnáročnějším projektem, na kterém kdy pracoval. Údajně je hra ještě větší, než si umíme představit. O nic podobného se nikdo předtím nepokusil a pro malý tým představují očekávání hráčů značné sousto.

Murray si ale zároveň pochvaluje, že i přes tvrdou práci všechno pokračuje dobře. Slovy chvály nešetří ani pro svůj tým, který označuje za nejoddanější a nejpracovitější, s jakým kdy měl tu čest.  Anglické studio Hello Games za sebou nemá žádný velký a slavný projekt. V minulosti vydaly dvě hry se ztřeštěným kaskadérem v hlavní roli, s názvem Joe Danger a Joe Danger 2: The Movie. Snad bude tedy No Man’s Sky právě tím projektem, který jejich slávu vystřelí až ke hvězdám.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama