ATS dostane významné vylepšení zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ATS dostane významné vylepšení zdarma

ATS dostane významné vylepšení zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 6. 2016 07:47 1
Reklama

American Truck Simulator od českého týmu SCS Software si od nás odnesl lehce nadprůměrnou známku s tím, že největší bolestí je nedostatek nového obsahu. Od té doby se ale mnohé zlepšilo a jak vidno z posledních zpráv, vývojáři na svém dítku nadále tvrdě pracují.

Podle tiskové zprávy od společnosti Comgad, distributora simulátoru trucků, přechází hra v současné době z mapového měřítka 1:35 na detailnější 1:20. Měřítko je nyní totožné s tím z Euro Truck Simulatoru 2. Od této změny můžete očekávat nejen detailnější a přesnější zpracování krajiny, ale i pomalejší střídání dne a noci. Státy na západním pobřeží USA se tedy zdarma dočkaly přepracování a v budoucnu se můžete těšit na ještě prostornější herní svět. Přídavek také zdarma přidává nová prostředí, po kterých se můžete prohánět ve svých nablýskaných gigantech.

Autoři dále slibují více prostoru pro hustě obydlené oblasti, které přijdou v budoucích DLC. Staré úseky se dočkají retuše systému silnic a revize umístění měst a křižovatek, včetně přepracování těch problematických, zcela vymizet by tak měly křižovatky na dálnici. Příslibu zlepšení se dočkala i vegetace, budovy a nejrůznější památky, na které při svých cestách napříč Amerikou narazíte. Vylepšení jsou pro všechny majitele American Truck Simulator zdarma, což je zajisté sympatický krok směrem ke komunitě. Je velmi příjemné sledovat, s jakou péčí a úsilím se SCS Soft hře nadále věnuje. Jen tak dál! 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama