UPDATE: 2K oznámili kompilaci Bioshock
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: 2K oznámili kompilaci Bioshock

UPDATE: 2K oznámili kompilaci Bioshock

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 6. 2016 12:45 6
Reklama

Kolekce remasterů série Bioshock se už v několika náznacích na internetu objevila a vzhledem k popularitě značky jsme ji brali jako hotovou věc. Momentální dění na sociálních sítích a oficiálním webu 2K Games naše očekávání prakticky potvrzují.

AKTUALIZACE:

Tajnostem je konec. Společnost 2K Kompilaci série Bioshock skutečně potvrdila.Trojice her vyjde 13. září pro PC, Xbox One a PlayStation 4 a součástí balení budou i všechna vydaná DLC. Sbírka dostala i svůj vlastní trailer, na který se můžete podívat pod naším článkem.

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

Oznámení balíčku her s dystopickou tématikou je evidentně na spadnutí. Na twitterovém účtu Bioshocku se objevil obrázek legendárního Big Daddyho a Little Sister, kteří nás vítají v Rapture. Navíc tentýž obrázek retweetoval oficiální účet 2K Games. Na webu společnosti se také krátce objevila stránka věnovaná Bioshock The Collection, dlouho se ale neohřála a byla znovu stažena, stejně jako artwork ze hry, umístěný na serverech 2K.

Připomeňme, že existence chystané kolekce nebyla ještě v minulosti oficiálně oznámena, mnoho různě důvěryhodných zdrojů a úniků informací ale naznačovalo, že se současná generace konzolí svého výletu do Rapture a Columbie dočká. V září 2015 hru do své nabídky předběžně zařadil jihoafrický prodejce, v únoru letošního roku se pak titul objevil v seznamu brazilské ratingové organizace. V dubnu kompilace znovu vyplula na povrch díky webu Entertainment Software Ratings Board. Podle něj bude obsahovat hry Bioshock, Bioshock 2 a Bioshock Infinite, nevíme ale, zda budou přítomny i všechna příběhová DLC, například povedená dvojice epizod Burial at sea.

Kromě kolekce již existujících her jsme se zatím nedočkali ani náznaku nového pokračování série. Irational Games definitivně zavřely krám v únoru 2014 a značka připadla studiu 2K Marin. Jakkoli je ale zatím kolem budoucnosti Bioshocku ticho, vydavatelství Take-Two v minulosti prohlásilo, že značka ještě nedosáhla svého kreativního ani komerčního vrcholu. Ať je to jak chce, já osobně se na návrat do zpustlých chodeb Rapture opravdu těším, protože první Bioshock řadím mezi jednoznačné vrcholy minulé konzolové generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama