Dělníci nové Civilizace mění podobu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dělníci nové Civilizace mění podobu

Dělníci nové Civilizace mění podobu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 7. 2016 06:07 1
Reklama

Během letošní E3 se ukázala také nová Civka a po informačním nášupu v podobě Vojtových prvních dojmů se nyní dozvídáme další zajímavé střípky informací. Ty se nyní týkají podoby získávání půdy a především její následné transformace.

Vylepšovat jednotlivá políčka hrací plochy šlo již v minulosti, nově však taková snaha může přinést i technologické bonusy. V šesté Civilizaci je pak zásadní změna v tom, že taková vylepšení nemají na starosti dělníci (workers), ale stavitelé (builders). Nejde přitom jen o slovíčkaření – stavitele je opět potřeba nejprve vycvičit, oproti předešlým dílům ale mají omezenou dobu trvanlivosti a po několika použitích se ze hry vytrácí.

Zpravidla je lze použít pouze třikrát, což se jeví jako velmi málo, jejich výhoda však tkví v tom, že veškerá vylepšení postaví okamžitě a není tak třeba vyčkávat několik kol na dokončení akce. Ovšem právě vzhledem k omezení počtu akcí slibují autoři nutnost pečlivého plánování. To si budeme moci vyzkoušet již po prázdninách, 21. října, kdy hra vyjde na PC, Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama