Pro majitele Bioshocku na PC upgrade zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pro majitele Bioshocku na PC upgrade zdarma

Pro majitele Bioshocku na PC upgrade zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 7. 2016 08:01 5
Reklama

Definitivní oznámení remasterované kolekce Bioshock nám včera udělalo radost, přeci jen se minimálně první díl řadí k tomu nejlepšímu, co herní průmysl v posledních deseti letech přinesl na naše obrazovky. Pro majitele původních her na PC mají navíc 2K příjemnou zprávu.

Pokud máte na Steamu zakoupen první a druhý Bioshock, dostanete upgrade na remasterovanou verzi zcela zdarma. Třetí díl, tedy Bioshock Infinite, záměrně nezmiňujeme, protože sami autoři při oznámení chystané kompilace uvedli, že PC verzi vylepšovat netřeba, je prý stále na úrovni moderních her.

Na Steamu se můžete dočíst následující: „Společně s Blind Squirrel Games jsme remasterovali Bioshock a Bioshock 2, takže nyní vypadají lépe než kdy dřív. Pokud zmiňované hry, nebo DLC Minerva’s Den již vlastníte, budete si je po vydání remasteru moci zdarma upgradovat na novější verzi.

Sluší se také dodat, že že všechny tři hry jsou nyní zahrnuty dopoměrně zajímavých slev v rámci Steam Summer Sale. Pokud si je zakoupíte všechny naráz jako Triple Pack, zaplatíte 10,51€, tedy v přepočtu kolem 285 korun. Výlet do Rapture či Columbie vás tedy úplně nezruinuje a navíc se můžete na podzim těšit na vylepšené grafické zpracování. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama