The Solus Project vyjde na XO za dva týdny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Solus Project vyjde na XO za dva týdny

The Solus Project vyjde na XO za dva týdny

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 7. 2016 05:08 1
Reklama

Mysteriózní sci-fi The Solus Project, které vzniklo v česko-švédské koprodukci týmů Teotl Studios a Grip Digital, vyšlo na Steamu a GOGu už 7. června v plné verzi poté, co hra opustila program early access, kde byla k dispozici od letošního února. Nyní už víme, kdy se na nebezpečnou misi na planetu Gliese-6143-C vypraví hráči na Xboxu One.

Vývojáři oznámili na Twitteru, že vesmírné dobrodružství vystoupí z programu Xbox One Preview 15. července. Původně přitom měli v úmyslu hru vydat ještě do konce června, ale proces schvalování a certifikace byl delší, než předpokládali. Nicméně nynější datum už je konečné a nemělo by se na něm nic změnit.

The Solus Project se v tuto chvíli na Xboxu One prodává za velice sympatických 299 korun. Jeho autoři přitom neprozradili, zda by se měla cena po vydání finální verze zvednout. Pokud ale už nějaký čas po tomto survival sci-fi pokukujete, určitě neváhejte. Honza Konfršt mu v recenzi na Hrej.cz udělil velmi slušné hodnocení 4/5 a prohlásil o něm, že žánr, který titul zastupuje, možná nedostal nového krále, ale o korunního prince se rozhodně jedná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama