Demo Resident Evilu zlomilo rekord
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo Resident Evilu zlomilo rekord

Demo Resident Evilu zlomilo rekord

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 7. 2016 08:24 2
Reklama

Demoverze hry Resident Evil 7: Biohazard pojmenovaná Beginning Hour pokořila metu dvou milionů stažených kopií po celém světě. Podle Capcomu se stala vůbec nejstahovanější singlovou ukázkou měřeno za první týden od jejího vydání v severoamerickém PS Storu.

Je to o to větší úspěch, že demo je k dispozici jen na PlayStation Storu a navíc k němu mají přístup exkluzivně pouze předplatitelé programu PS Plus. Jak jsme se dozvěděli minul týden, těch už je přes 20 milionů a Sony z této služby rozhodně těží.

Prolog, který samotní vývojáři označují po vzoru P.T. za teaser, nebude, jak už nějaký čas víme, součástí plné hry. Není ovšem zatím jasné, jak moc se může finální titul od této hratelné ukázky lišit. Každopádně demo ukrývá řadu tajemství a záhad, z nichž některé zřejmě stále čekají na vyřešení.

Capcom nás odhalením Resident Evilu 7 překvapil letos na E3 při příležitosti konference společnosti Sony. Na hře pracuje přibližně 120 lidí a je hotová z 65 procent. Vyjít by měla už 24. ledna 2017 na PC, PS4 a Xboxu One, navzdory tomu, že jsme se o ní dozvěděli až nyní. Autoři se po narážkách na podobnost se zrušenými Silent Hills nechali slyšet, že Resident Evil 7: Biohazard byl ve vývoji ještě před odhalením P.T. a Capcom popřel, že by na titulu pracovali právě bývalí vývojáři z Konami.

Novinka má představovat návrat k hororovým kořenům série, ale na rozdíl od mnoha jiných moderních first person hororů dá hráčům do rukou i zbraně a nebude se vyhýbat střetům s nepřáteli. Celá hra půjde od začátku do konce absolvovat s headsetem PS VR. Pokud jde o mytologii série, příběh RE7 je zasazen po událostech šestého dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama