Hazard v CS:GO má první velký skandál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hazard v CS:GO má první velký skandál

Hazard v CS:GO má první velký skandál

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 7. 2016 14:59 15
Reklama

Steam začal upozorňovat své zákazníky před odchodem na hazardní portál CS:GO Lotto. Odhlédneme-li od všech právních otázek, nakolik je hazard prostřednictvím skinů/beden/klíčů legální, zmiňované CS:GO Lotto smrdí od hlavy až k patě. Zvlášť, je-li bez přiznání promované dvěma YouTubery, kterým Lotto patří.

Konkrétně se jedná o YouTubery s přezdívkami Syndicate a TmarTn, kteří zastávají funkci prezidenta, resp. viceprezidenta CS:GO Lotto. Odhalení přišlo znenadání krátce poté, co se na kanálech zmiňovaných podnikavců objevilo hned několik videí, v nichž oba vyhrávají velké množství peněz.

O odhalení se postaral YouTuber s přezdívkou HonorTheCall ve speciálním videu, na které pak navázali lidé z dalšího YouTube kanálu – h3h3 productions. Společně tak vyslali poměrně hlasitou zprávu všem, kdo se pokoušeli zopakovat nečekaný úspěch obou „hráčů“ na CS:GO Lotto a zároveň tím nabádají k tomu, aby si hráči uvědomovali, do jakého maléru se mohou dostat, uvěří-li slepě všemu, co je k vidění na internetu.

Trevor „TmarTn“ Martin se k incidentu vyjádřil značně arogantním způsobem a uvedl, že celé „odhalení“ je jen nafouknutá bublina, protože nikdy nebylo tajemstvím, že on, Syndicate a další jsou majiteli CS:GO Lotto. Problém je v tom, že tuto skutečnost nikde neuvedl a skrývá ji například i na svém LinkedIn profilu. Posléze se vyjádřil v tom smyslu, že nevlastnil CS:GO Lotto od začátku, ale videa použil jako marketingový nástroj pro průzkum, zda o něco podobného budou mít jeho fanoušci zájem a zda se mu vyplatí investovat do případné koupě CS:GO Lotto.

Jak ale odhalili lidé z kanálu h3h3Productions, Martin je vlastníkem firmy od samého začátku, takže i tento pokus o vybruslení ze situace nemůže projít.

Na popud těchto videí zablokoval Martin možnost udělovat like a dislike palce svých videí, ale zdá se, že pokračuje dál ve své tvorbě bez ohledu na negativní komentáře. Připomíná to nějakou telenovelu, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama