V modu pro GTA V můžete cestovat časem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V modu pro GTA V můžete cestovat časem

V modu pro GTA V můžete cestovat časem

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 7. 2016 10:50 1
Reklama

Modder Joshua Vanderzee se inspiroval slavnou filmovou trilogií Návrat do budoucnosti a výsledkem jeho snažení je mod Back to the Future, který se teď na internetu těší velké pozornosti. Modifikace velice pěkně napodobuje princip cestování časem, jak je představila vědeckofantastická trilogie Roberta Zemeckise s Michaelem J. Foxem v hlavní roli.

Modifikaci Back to the Future Time Circuits Mod najdete na webu GTA5-Mods.com. K jejímu chodu ale budete potřebovat několik dalších maličkostí, jejichž seznam naleznete tamtéž. V akci mod představil uživatel taltigolt na svém kanálu na YouTube. Pokud se vám tak nechce kvůli této lahůdce instalovat GTA V, určitě se podívejte alespoň na jeho video.

Vůz DeLorean DMC-12, který Dr. Emmett Brown přestavěl na stroj času, má na svědomí další modder, a sice Ranstar74. Vycházel přitom z modelu pro hru Forza Motorsport 4. Mod nabízí na výběr hned několik různých typů a samozřejmostí jsou také autentické zvuky a interiér samotných vozů. Princip určitě znáte. Stačí naťukat čas, kam se chcete vypravit, šlápnout na plyn a jakmile auto dosáhne rychlosti 88 mil v hodině, vůz odstartuje rovnou do budoucnosti. Nebo do minulosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama