Nový South Park bude tou nejvtipnější hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový South Park bude tou nejvtipnější hrou

Nový South Park bude tou nejvtipnější hrou

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 7. 2016 10:19 7
Reklama

Seriál South Park běží už pěknou řádku let a jisté je v něm jen jedno: buď se u něj smíchy za břicho popadáte, nebo vás jeho neotesanost a břitká schopnost udeřit do slabých míst nebetyčně uráží. Podle toho, co však říká producent připravované hry s podtitulem The Fractured But Whole, na E3 se objevovali spíše příznivci nekorektního humoru.

Jason Schroeder, který je oním producentem, se zároveň do této skupiny hrdě řadí. V rozhovoru pro PlayStation Blog se Schroeder přiznal, že původně nechtěl ani číst scénář hry, aby se vyhnul vyzrazení zápletky. Prvotní scénář dostal do rukou prý zhruba před rokem a půl, když seděl na schůzce s Mattem Stonem a Treyem Parkerem, duchovními otci seriálu o povedených školácích. Jen těžko se prý smiřoval s vědomím, že jeho prací teď bude číst scénář pořád dokola, daleko raději by si prý všechny ty vtípky vychutnal v kompletní hře.

Na druhou stranu jsou prý některé tak vtipné, že si svou kvalitu drží i přesto, že je Schroeder slyšel tisíckrát. Producent si pochvaluje zážitky z E3, kdy předváděcí stánek South Parku přímo burácel smíchem a dobře se bavili všichni v okolí. Smích byl podle něj tak nakažlivý, že i personál, který hru předváděl, a viděl tedy hraný úsek mnohokrát za sebou, se občas nechal strhnout hráči a svíjel se v slzách smíchu. Máme se prý těšit na pořádnou porci kontroverzního humoru, tvůrci míří na to, aby si hráči při průchodu hrou lámali hlavu, jak něco podobného mohlo projít přes ratingové komise. Inu, já už se nemůžu dočkat, jestli zase budeme moct prdět na obří potracené nacistické zombie embryo. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama