Cyberpunk 2077 hledá producenta, hlaste se
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 hledá producenta, hlaste se

Cyberpunk 2077 hledá producenta, hlaste se

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 7. 2016 13:40 12
Reklama

Kapitola v životě CD Projekt Red s názvem „Zaklínač 3“ je úspěšně uzavřena, oba příběhové datadisky fanoušky potěšily a v lecčem i původní hru překonaly a je pomalu na čase, aby se polská herní firma začala ohlížet novým směrem. A ten je už několik let jasně nalajnovaný. Ano, řeč je o dlouho očekávaném titulu Cyberpunk 2077.

Podle nejnovějších zpráv momentálně studio shání producenta. Pokud máte alespoň dva roky zkušeností s produkcí filmů nebo AAA her a dokážete zvládat každodenní stres a zodpovědnosti spojené s produkcí, klidně se na inzerát ozvěte. Pokud máte obavu, že byste se kvůli nové práci museli stěhovat k našim severním sousedům, firma nabízí pomoc se změnou bydliště a návdavkem dostanete i kurzy polštiny.

Smutnou zprávou pro nás všechny nevhodné kandidáty je spíš fakt, že pokud firma teprve nyní shání producenta, bude tvorba hry teprve na samém začátku a na vydání si ještě nějaký ten rok počkáme. Kromě Cyberpunku pracuje CDPR na dalším velkém titulu, který by měl vyjít mezi lety 2017-2021. Kromě toho se samozřejmě pořád těšíme na samostatnou verzi karetního Gwentu. Momentálně na Cyberpunku pracuje 400 lidí a toto číslo se má ještě zdvojnásobit. Šéf studia Adam Badowski říká, že ačkoli Zaklínač nastavil laťku dost vysoko, připravovaný sci-fi titul má být ještě lepší, větší a revolučnější. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama