Příští cíl Hitmana pochází z dvojčat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští cíl Hitmana pochází z dvojčat

Příští cíl Hitmana pochází z dvojčat

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 7. 2016 09:00 1
Reklama

Epizodický Hitman dnes obdrží svůj další unikátní cíl. Tento zamíří do Sapienzy a ponese jméno The Twin, neboli dvojče. Přesně za týden, 15. července od druhé hodiny odpolední bude k „dispozici“ po následujících 72 hodin. Má to však háček.

Respektive dva háčky – samotná přezdívka nově představeného záporáka značí, že dotyčný není jeden, ale jsou hned dva. Háček přitom tkví v tom, že tomu druhému se nesmí zkřivit ani vlásek. Jako na potvoru jsou ale dvojčata na první pohled k nerozeznání, a aby to náhodou nebylo až příliš jednoduché, tak oba dotyční chodí i stejně ošacení.

Takže hodně štěstí, dvojčata si odpoledne vyrazí do ulic italské Sapienzy, kde ten pravý ponese jméno Dylan Narvaez a jeho bratr pak Gonzales. Stále pochopitelně platí, že pokud se cokoli pokazí, tak máte smůlu – cíl uniká a mise je nesplněna.

V případě čiré beznaděje ale může k úspěchu dopomoci nová doprovodná appka pro mobilní zařízení, jež je dostupná pro iOS a pro Android. Ta vypomáhá především v tom ohledu, že kromě oznámení o novém cíli se hráči mohou okamžitě dostat i k jeho podobě. V případě dvojčat může být něco takového sice lehce zavádějící, ale za vyzkoušení to jistě stojí. Rozhodují totiž detaily.

Příští cíl Hitmana pochází z dvojčat
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama