Rocket League slaví první narozeniny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League slaví první narozeniny

Rocket League slaví první narozeniny

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 7. 2016 14:22 3
Reklama

První narozeniny jsou vždy velká sláva a u her to platí hned dvakrát. Po řadě z nich po roce ani pes neštěkne, to však dozajista není případ Rocket League. Úspěch, jaký se hře dostal, si mohli autoři předem jen těžko představovat. Ale zadařilo se, a rok poté tvůrci hry sdílejí zajímavou infografiku, jež první rok i současný stav hry shrnuje pěkně v cifrách.

Tak například – hru si vyzkoušelo již na 18 milionů hráčů a společně odehráli již přes půl miliardy zápasů. Celkem se prodalo na 5,5 milionů kousků DLC (z čehož ostatně autoři žijí nejvíce) a samotná hra překročila metu 6,2 milionů prodaných kopií. Největší mírou se na rozdílu mezi prodanými kopiemi a počtem hráčů jistě podepisuje fakt, že hra byla na čas dostupná na PS4 zdarma pro předplatitele PS+ a i na PC se jí podobné akce nevyhnuly.

To má mimo jiné za následek i to, že největší procento hrajících hráčů hraje právě PS4 verzi. Infografika pak ukazuje průměrné auto složené z těch nejoblíbenějších prvků a zmiňuje mimo jiné i to, že na Twitchi již hráči pozorovali videa, jejich celková doba vydá na téměř tři tisíciletí. Zkrátka první sezóna jak se sluší a patří, co říkáte? Naskočili jste také?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama