Overwatch brzy odhalí novou postavu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch brzy odhalí novou postavu

Overwatch brzy odhalí novou postavu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 7. 2016 11:25 2
Reklama

Blizzard do své akce Overwatch zřejmě plánuje dostat novou postavu. Tu tvůrci prozradili na Twitteru hry za pomocí celkem tajemného popisku a především obrázkem, z kterého se již něco vyčíst přeci jen dá.

Hráči této akce se zřejmě dočkají podpůrné třídy bojovníků jménem Sombra, jež bude umět léčit své spolubojovníky. Popis léčivé „zbraně“ pak výslovně varuje před použitím pušky jakožto zbraně, moudří ale jistě již tuší, že tomuto se určitě neubráníme, a tak vyobrazená puška půjde použít nejen na pomoc spoluhráčům, ale i ryze záškodnickým způsobem proti protivníkům.

Jak ale bude Sombra vlastně vypadat a jaká budou její konkrétní specifika, to je zatím nejasné. Jisté však je každopádně nyní to, že dozvědět bychom se to měli již 21. července, kdy se Blizzard s Overwatchukáže na Comic-Conu. Tam dorazí trio James Waugh (vedoucí tvorby příběhu a kreativního vývoje), Michael Chu (senior designér) a Arnold Tsang (pomocný art director) a společně budou hovořit právě o této nové postavě a o jejím vývoji z hlediska designu, příběhu a grafického návrhu.

Dostupné informace každopádně posbíral youtuber Arekkz a vytvořil z nich zajímavé video. To shrnuje vše, co se okolo tajemné Sombry zatím šustlo. Málo toho není, bližší detaily však budou k dispozici až za necelé dva týdny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama