System Shock si zajistil dostatek financí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka System Shock si zajistil dostatek financí

System Shock si zajistil dostatek financí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 7. 2016 07:34 7
Reklama

Minulý týden jste měli možnost vidět poměření sil z hlediska grafiky hry u System Shocku a jeho remasterované edice. Ta mezi nás sice zamíří nejdříve příští rok, už dnes je ale jisté, že by tuto opětovnou návštěvu univerza hry nemělo nic zásadního překvapit. Do konce kickstarterové kampaně totiž sice zbývá ještě nějakých 18 dní, vybrat potřebné finance se ale tvůrcům podařilo již nyní.

Nightdive Studios hráčům ukázali ze hry jen její samotný úvod (který si lze ve formě demoverze vyzkoušet), již to ale zapůsobilo na komunitu tak dobře, že ta jim přislíbila hned 900 tisíc dolarů. A tato částka samozřejmě ještě jistě do konce kampaně poroste.

Aktuální a přispěvatelům děkující příspěvek na Kickstarteru pak v krátkosti popisuje historii projektu. Nightdive Studios začal jako jednomužný projekt, jehož cílem bylo zpřístupnit letité klasiky dnešním hráčům a rozpohybovat je na novějším hardwaru. Tým se ale postupně rozšiřoval a spolu s tím rostly i jeho ambice. Po Enhanced Edici prvního System Shocku tak přišla spásná myšlenka ta, zda by vlastně nebylo možné vytvořit komplexní remake od samotného počátku?

A zřejmě bylo, přesvědčit se o tom ale budeme moci nejdříve až příští rok, kdy remaster zamíří mezi nás, a to na PC a na Xbox One.

System Shock si zajistil dostatek financí
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama