Co přinesou datadisky pro třetí Dark Souls?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co přinesou datadisky pro třetí Dark Souls?

Co přinesou datadisky pro třetí Dark Souls?

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 7. 2016 13:24
Reklama

Dark Souls 3 je více než důstojným zakončením ságy a kromě toho i hrou, ve které se dají utopit desítky i stovky hodin. Nám, kteří jsme však již prozkoumali každé zákoutí Lothricu a přilehlého okolí však nezbývá než čekat na slíbené datadisky.

Server Kotaku se na ně zeptal osoby nejpovolanější, samotného šéfa vývoje a prezidenta FromSoftware. Hidetaka Mijazaki se smíchem odpověděl, že si není jist, zda může poskytnout jakékoli informace bez toho, aby prozradil nějaký z důležitých elementů. První DLC je naplánováno na letošní podzim, to druhé pak vyjde hned z kraje příštího roku.

Mijazaki říká, že přídavky mají pokračovat v tradici nastolené předchozími díly Dark Souls. Těšit se tedy můžeme na nové lokace, monstra, zbraně a vybavení a samozřejmě bossy. Na prvním zmiňovaném datadisku studio pořád ještě pracuje. Příběh datadisku se má točit kolem zbrusu nového prostředí, která by měla nabídnout jiný úhel pohledu na události Dark Souls 3.S ohledem na to, jak skvělou minulost mají DLC pro hry od FromSoftware (jmenujme parádní Artorias of the Abyss pro původní Dark Souls nebo The Old Hunters pro fenomenální Bloodborne), není těžké uvěřit tomu, že ani tentokrát si tvůrci neutrhnou ostudu a připraví pro nás pořádnou porci zábavy navíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama